Снимка БулфотоКрасимир Ципов направи важно изявление по актуална тема. Предложението да

...
Снимка БулфотоКрасимир Ципов направи важно изявление по актуална тема. Предложението да
Коментари Харесай

Ципов: Сам реших да оттегля кандидатурата си за председател на ЦИК

Снимка Булфото

Красимир Ципов направи значимо изказване по настояща тематика. „ Предложението да отдръпва кандидатурата си за председателското място в ЦИК пристигна от моя страна. Това стана няколко часа, откакто завършиха консултациите при президента. Аз желаех да се свика управителният орган на партията, с цел да проучва по този начин създалата се обстановка. Очаквахме, че ще има повече от един претендент и ще се съблюдава процедурата – да се проведат съвещания и в случай че няма консенсус посредством жребии да бъде избран ръководител на ЦИК ”. Това съобщи в студиото на „ Неделята на NOVA ” Красимир Ципов от ГЕРБ.

По думите му неговото оставане като претендент за ръководител на ЦИК е щяло да сътвори мотив за неуместни нападки против ГЕРБ.

„ Другият ми мотив беше, че в последна сметка ще стана част от този групов орган, наименуван ЦИК, и не считам, че е удачно да сътворявам предпоставки за подозрения във връзка с работата на този орган. ЦИК ще бъде сложена пред особени провокации с смяната на Изборния кодекс ”, уточни той и добави: „ Приех да стана претендент за ръководител на ЦИК, само че чаках да има конкуренция. Това обаче не се случи ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР